søndag 28. april 2013

{ VINNEREN er trukket... }

Og den heldige vinneren av en Electrolux UltraSilencer er:
 
Ida Lind
Gratulerer så mye!
 

søndag 21. april 2013

{ Verdens mest STILLEGÅENDE... }

Med våren kommer lyset, med det deilige lyset kommer vinterens støv og sot frem - og huset virker plutselig skittent uansett hvor jeg snur meg. Slik føler ihvertfall jeg det, og jeg får et akutt behov for å gjøre rent i kriker og kroker som åpenbart har blitt oversett igjennom vinterhalvåret. Derfor passet det veldig bra at jeg fikk muligheten til å teste ut det nye flaggskipet innen stillegående støvsugere - nemlig Electrolux UltraSilencer.


Og jeg må si jeg er imponert! Den ER virkelig stillegående!
Lydnivået er på bare 61 desibel, dvs det samme som en vanlig samtale ligger på.
Den har nivåregulering fra 1-5, og på 1 kan du nesten ikke høre at den går. Alikevel har den utmerket yteevne, takket være den kraftige motoren. Jeg likte spesielt godt å det ergonomiske håndtaket, som også er utstyrt med av/på knapp og nivåregulering. Frem til nå har jeg vært veldig lite glad i å støvsuge teppet i stuen, rett og slett fordi jeg ikke føler at jeg ikke får opp støvet. Støvsugeren vi har idag later til å skyve skitt og lort forover, og ned i teppet - fremfor å suge det opp. Med UltraSilencer ble det en annen dans, den gjorde virkelig jobben sin!
 
 
Minste-S syntes også det var stas med knapper på håndtaket, og teleskopstangen som gjorde at den passet perfekt til henne når den skyves helt inn. Så nå kan jeg kanskje begynne å sette henne til husarbeid?!
Skal tidlig krøkes som god krok skal bli osv.....:) Hihiii..
Neida, jeg må vel gjøre det selv... Støvsuging er ikke det verste jeg gjør, men for veldig mange er rengjøring og rutineoppgaver i hjemmet, og da spesielt støvsuging, sjeldent en lysbetont affære. Electrolux ønsker å snu hverdagslige oppgaver i hjemmet til noe positivt, og gi oss noen minutter med skjerming fra mas og stress, og tusen ting som skulle og burde vært gjort i går.
(I know that feeling.....! )
 
 
Gjennom meditasjonsprogrammet "Clean Your Mind" tilbyr Electrolux et profesjonelt utviklet meditasjonsprogram, skreddersydd for oppgaver som f.eks støvsuging. Hver øvelse tilsvarer omtrent den tiden det tar å støvsuge et rom i huset (4-8 minutter). Det funket for meg, og jeg anbefaler deg å prøve det samme!
HER kan du se introdusjonsfilm for "Clean your Mind".
 
HER kan du laste ned fra iTunes.
Du finner programmet på Spotify ved å søke på "Electrolux Clean your Mind"
 
 
Jeg er glad jeg fikk muligheten til å teste både støvsugeren og meditasjonsprogrammet, og det beste av alt:
Jeg får lov til å GI BORT en UltraSilencer til en av mine lesere!!
 
Det eneste du trenger å gjøre er å svare på to enkle spørsmål!
 
1. Hvilke fire øvelser inngår i meditasjonsprogrammet "Clean your Mind"?
2. Hvilken meditasjonsøvelse ga deg størst utbytte?
 
Legg igjen svaret ditt i en kommentar under innlegget.
Vinneren trekkes søndag om en uke (28/4).
 
Tvi-Tvi og fortsatt god søndag til dere alle!