fredag 30. april 2010

Halvors Hage...

Bohus har en konkurranse gående, der du kan sette sammen bilder og skape din egen hagestemning sammen med Halvor Bakke, sikkert kjent for de fleste fra homsepatruljen. Premien er et gavekort på kr. 10 000,-!

Kjempeartig! Har du også lyst til å prøve??
Klikk på bildet så kommer du til Halvors Hage:)

Pssst: minner om giveaway'en jeg har gående.
 kan du melde deg på;) 

onsdag 28. april 2010

Jubileum og giveaway!!!

 HURRAAAAA!!!!!
Idag fyller bloggen min
1 år,
og det har vært et innholdsrikt år på så mange måter...Både 'irl' og her i blogglandia! På dette året har jeg blitt kjent med utrolig mange hyggelige mennesker, bloggingen hadde ikke gitt meg den samme gleden om det ikke var for dere!! Det er dere som inspirerer meg til å holde liv i interiørlidenskapen min, det er så befriende å sette seg ned og koble av og hente inspirasjon med herlige blogginnlegg og vakre bilder i en ellers travel hverdag! Jeg setter umåtelig stor pris på hvert eneste besøk og alle kommentarer fra dere! Ikke bare har jeg nesten 17 000 besøkende på bloggen, men også over 130 følgere...helt utrolig!!
Så la oss feire 1-årsdagen med en giveaway,
og håpe at det blir maaaange år til;))

Jeg gir bort hele 3 gaver, til 3 vinnere:

*Et halvårsabonnement på Boligpluss


*En krone, lite kors og en liten jente i ståltråd 
og romantiske grønne servietter.


*En engel, stort kors og en liten jente i ståltråd 
og romantiske rosa servietter.

Reglene er som følger:

Lodd nr.1: 
...får du ved å legge igjen en kommentar under dette innlegget. Husk å oppgi mailadressen din dersom du ikke har egen blogg!


Lodd nr.2: 
...får du ved å legge deg til som følger av Tyrifryd.

Husk at du også kan legge deg til som fan på Facebook-siden til Tyrifryd!

Jeg trekker vinneren når det er 100 kommentarer under dette innlegget!

Tvi Tvi;)

tirsdag 27. april 2010

Et kjøkkenhåndkle...

...kan brukes til så mangt! Hjørneskapet mitt har fått en make-over...med et kjøkkenhåndkle fra H&M Home:)
Slik så skapet ut før helgens mini-make-over, da var det tapet i "ruta", men jeg fikk liksom ikke blåfargen til å passe inn med resten av stua...den ble på en måte så ensom stakkars;) Hvordan skapet så ut da jeg fikk det kan du lese mer om
HER!


I morgen er det  JUBILEUM hos Tyrifryd, 
og det skal markeres!!  
Følg med:)

mandag 26. april 2010

Bilderas av helgens skattejakt...

At det var kul på veggen var ikke bare rykter nei...det VAR virkelig stinn brakke, sild i tønne osv... Og med en 3-åring på slep som trodde formålet med turen var å kjøpe is, så ble det en relativt kjapp skattejakt denne gangen. Men tro ikke at denne jenta gikk tomhendt ut igjen av den grunn:)


Dette desilitermålet er kjøpt på bruktbutikken, måtte jo innom der en tur også, når jeg først var i siget:)


 Denne vekten har jeg maken til fra før, bare i grønt... Men for en 20'er kan man da ikke gå ifra en slik en. Så får heller det lille kjøkkenet vårt leve med 2 vekter:) Funker fint for meg! ;)

Nostalgisk retro-isskje, HERLIG!!


6 meter lekker blondekappe for en 10'er, og ståltråd-kleshengere på kjøpet...KUPP!! 


 


Litt mer til kjøkkenredskap-samlingen min var obligaorisk.


Og til slutt dette vinstativet. Det var sort, men min ustoppelige iver resulterte IGJEN til at jeg glemte å ta FØR-bilde.. Jeg har sprayet det med krakileringsspray, som IKKE krakilerte vel og merke, men det ble fint alikevel:)

Jeg må si meg meget fornøyd med helgens funn, og det for under 200 kroner...Har gjort flere endringer i heimen i helgen også, mer om det i neste innlegg:)

fredag 23. april 2010

Er det noe galt med meg.....

....hvis jeg sier at jeg gleder meg like mye til morgensdagens loppis, som jeg gjør til 17.mai og julaften på en gang?!? Det er jo egentlig forholdsvis urettferdig gjort mot både 17.mai og julaften, siden de er bare èn gang i året...loppis kan man faktisk risikere å snuble over rett som en skvett... noe sier meg at jeg har skrudd forventningene i overkant høyt, men å gå glipp av et loppemarked er da tross alt mye verre enn å ha vært på et elendig loppemarked, syns dere ikke?! :)


Ryktene vil ha det til at det var kul på veggene i samfunnshuset når dørene ble åpnet i fjor, så jeg har selvfølgelig tenkt å være tidlig ute. Men overnatting i sovepose foran døra blir det altså ikke;)


Meeeeen, jeg har en plan B nemlig... Jeg var på bruktbutikken forrige lørdag, og kom over et desilitermål i emalje i hvitt og grønt, skallet og skjønt... Ikke spør hvorfor jeg ikke kjøpte det, det er for meg helt uforståelig. Men i morgen har jeg altså planer om det skal bli MITT! Hvis det ennå står der vel og merke...
Bilder og loppisinnlegg kommer selvfølgelig, uansett hva jeg måtte ende opp med:)


♥ ♥Ønsker dere alle en herlig vår-fredag♥ ♥

onsdag 21. april 2010

JEG LEVER..............

....i absolutt beste velgående:)
Det har vært tidenes tørke på bloggen, og jeg håper det ikke gjentar seg.....Tida har ikke vært helt på min side den siste tida, og da har jeg måttet prioritere andre ting enn blogging. Men idag er jeg mer ajour enn jeg har vært på leeenge, så da må jeg passe på å få skviset inn et innlegg - og ikke minst oppdatere meg rundt om i bloggene deres - det har jeg virkelig savnet!! Spent på hva dere har skrevet om den siste mnd;)


Selvom jeg ikke har hatt tid til å blogge har jeg da knipset bilder "i villa" som vanlig...noe som har resultert i et kaos av mix og mapper som jeg ikke lenger har oversikt over, og ei heller klarer jeg å huske hva jeg har foreviget...jaja - det kommer vel på stell en dag;)


Tida flyr så altfor fort - dagene er så ufattelig korte...men akk, så lyse og herlige! Det er vår, og det merkes på energinivået!

Velger å poste bilder av spiseplassen som jeg i utgangspunktet tok i anledning NIB-utfordringen...noe sier meg at jeg er en smule sent ute?! :)

Påskeliljene er forlengst kastet ut, men potten jeg er så glad i får stå fremme med loppis-bestikk-samlingen min;)


Nå er det kominasjon av Farmen og bloggoppdateringer som gjelder - jeg gleder meg!!!
Håper det er bra med alle dere der ute, vi blogges!! (forhåpentligvis med litt kortere intervaller)

Pssst: Takk for alle hyggelige kommentarer på FØR&ETTER innlegget på NIB, jeg skal prøve å svare på alle spørsmålene...mulig det må bli et eget innlegg:)