lørdag 13. mars 2010

Nettshopping...

Fredagens shoppingtur sammen med mamma bar ikke frukter for meg, og måtte derfor kompenseres med en liten oppdateringsrunde i diverse nettbutikker, noe som resulterte i at varer plutselig hoppet opp i forskjellige handlekurver, og noen hundrelapper (uten å nevne hvor mange) bare fløy ut av kontoen min...;)

På H&M Home fant jeg disse herlige putene...man kan da ikke la slike kupp gå i fra seg kan skjønne;) De fåes i hvitt også.


Og 2 stk matchende kjøkkenhåndklær...(det er vel nå jeg burde gått på jakt etter slagbenk til kjøkkenet for å sette putene i, hihi...:)

Hos Lobelia.no kom jeg over disse tingene som snart dumper ned i postkassa i Vikaveien:


Disse skiltene har jeg lett lenge etter.. jeg kjøpte skiltet med Pandekager på Kremmerhuset for en tid tilbake og kom over skiltet med Kiksekage og Koldskål hos Landliv.no men dessverre var de helt utsolgt til min store fortvilelse....lykken var derfor komplett når jeg fant de hos Lobelia!!! Dessverre hadde de ikke igjen Brownies, men jeg har de 3 andre - som skal henges under den nye kjøkkenvifta! Oh Joy!!!


Siden vi har så stort hus (les: ironi) er det helt på sin plass med et skilt som viser veien til kjøkkenet, syns dere ikke?? ;) Og til slutt denne herlige supplylisten med 12 små magneter du kan sette på de tingene du er tom for. Magnetene står neppe på samme plass om du hiver skiltet i veska og reiser på butikken for å handle, men så er det vel heller ikke det meningen at dette skal være en praktisk anordning av den typen:)


Det har vært stille på bloggfronten de siste dagene, det går i ett med jobb og oppussing/rydding, samt en masse andre små og store prosjekter. Det siste prosjektet er et vitrineskap i heltre eik som har fått ny nordisk 50-tallsdrakt - mer om det i neste innlegg:)
Mamma og pappa er så snille og har tatt turen opp hit fra Lillehammer med bilen min (bortskjemt...jeg?!?!) så siste kveld før de setter seg på flyet nedover igjen skal nytes med ribbe og alskens tilbehør;)
Ha en flott lørdag alle sammen - TUDDELU!! ;)

Pssst: Noen som vet hvordan jeg får flyttet gagdets til ønsket plass i bloggen?? Jeg får ikke flyttet rundt på dem lenger, og har prøvd både med nytt og gammelt redigeringsprogram....håper noen kan trikset?!

tirsdag 2. mars 2010

Søndagskos og award

Kan det bli bedre?!? 

Været her oppe er upåklagelig om dagen! Det har vært strålende sol, så og si vindstille og bare et par minusgrader her i mange dager nå - helt herlig!!
Søndag spiste vi frokost med åpen verandadør, og satt og så utover havet og det nydelige været fra spisestuen...Gir ikke det vårstemning så vet ikke jeg!? Gleder meg som en unge til sommeren, hvor fint skal det bli her da?! :)


Denne søndagen, som så mange andre, ble brukt til pølsegrilling i marka, aking og skigåing i godt lag:) Og utsikten fra "rasteplassen" vår er, som dere ser på det øverste bildet, UBETALELIG!


 For en god stund siden fikk jeg denne award'en av vår alles skjønne Lene Christin. Tusen takk, søte du:) (ikke meningen å være så treg asså...*prøver å gjemme meg bak "bedre sent enn aldri"*)


Med awarden fulgte en oppgave. Å skrive ned 10 ting som gjør meg glad.

1. Kvalitetstid med familie og venner.
2. Frisk og rask familie.
3. Soooooool og sommer...
4. Loppemarkeder og gjenbruksfunn
5. Å lese inspirerende interiørblogger!
6. Kommentarer på bloggen min:)
7. SHOPPING!!!
8. Når nettshopping-pakker dumper ned i postkassa, hihi;)
9. Når Vakre Hjem kommer i posten - snart nytt nummer nå:)
10. Kjæresten min....stort sett ihvertfall;)

Plukk den med deg om du vil:)

Nå er det snart Fruer her i huset, ha en fin kveld:)